Tuesday, December 13, 2011

Keith McAdams Prepares World University Team

Buz hokeyi

04/12/2010 - 13:49 - Güncellendi 04/12/2010 - 14:07

Erzurum hazırlıkları sürüyor

Hazırlıklar sürüyor - BUZ HOKEYİ
Resmi Siteden Alınmıştır

2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarına hazırlanan Buz Hokeyi Kadın Milli Takımı aday kadrosu çalışmalarını Letonya´da sürdürüyor.

Ankara´daki çalışmaların ardından Letonya´da hazırlık maçları yapma imkânı bulan sporcular yurtdışı çalışmaları 10 Aralık 2010 tarihine kadar devam edecek.Takımın antrenörü Amerikalı Keith McAdams burada yapılan çalışmaların sporcuların gelişimini çok olumlu etkilediğini ve Letonya takımları ile yapılan hazırlık maçlarının aylardır yapılan çalışmaları pekiştirdiğini söyledi.
Ayrıca Amerikalı Keith McAdams, 2011 Erzurum Üniversite Kış Oyunlarında Bayan Buz Hokeyi takımının dünya sıralamasında en üst seviyede yer alan ülkelerle karşılaşacaklarını, yurtdışında yapılan hazırlık maçlarının ise takıma zorlu müsabakalar öncesi iyi bir tecrübe kazandıracağını bildirdi.
Milliler şu ana kadar üç hazırlık maçı yaptı. Letonya´da kaldıkları süre boyunca kamp programlarında yedi maç daha bulunuyor. Maçların dışında hem kaleciler hem de diğer sporcular yoğun antrenman programı ile çalışmalarını sürdürüyorlar.
Bayan takımımız yaptığı ilk hazırlık maçında Zemgale takımına 3-1 mağlup olurken bu maçta tek golümüz Elif Ulaş´tan geldi. Maç sonrasında McAdams, şöyle konuştu:
"İkinci maç ise takımımız için çok önemli bir moral kaynağı oldu ve motivasyonu arttırdı. Takımımız Saaga takımını 8-1 gibi farklı bir skorla yendi. Resmi bir müsabaka olmasa da Milli Takımlar seviyesinde ilk kez yabancı bir takım karşısında galip gelmenin mutluluğunu yaşayan sporcular bayan buz hokeyinin son yıllarda ülkemizde ne kadar büyük bir gelişme gösterdiğini de kanıtladılar. Bu maçın gollerinin 5 tanesi Çağla Baktıroğlu adlı sporcumuzdan, diğerleri Yeliz Yüksel, Özlem Öz ve Teksin Öztekin tarafından kaydedildi"
Üçüncü hazırlık maçında yine Zemgale ile karşılaşan Buz Hokeyi Kadın Milli Takımı 3-2 mağlup olurken, takımımızın golleri Çağla Baktıroğlu ve Elif Ulaş´dan geldi.

No comments:

Post a Comment